Verzendinformatie

Deze pagina heeft u bereikt doordat u een afleverbon gemaild heeft gekregen. De volgende mogelijkheden doen zich voor:


1. U heeft afgesproken dat u de bestelling af komt halen. De ontvangst van de afleverbon betekent dat de bestelling klaar staat en u dus vanaf nu de bestelling af kunt komen halen.


2. De bestelling moet worden verzonden. De ontvangst van de afleverbon betekent dat de bestelling bij elkaar gebracht is en op het moment van versturen van de afleverbon ingepakt kan worden. Dat gebeurt uiteraard zo snel mogelijk.


3. De zending gaat per DPD: reken op een overkomstduur van 1 tot 3 werkdagen binnen Nederland en 2 tot 5 werkdagen buiten Nederland, maar binnen de EU en 3 tot 7 werkdagen buiten de EU. U ontvangt een mail van DPD met daarin een link naar de trace informatie, zodat u het pakket kunt volgen.

4. De zending gaat per bode binnen Nederland: de overkomstduur van een zending binnen Nederland per bode is meestal 1 dag. Het sturen van de afleverbon betekent echter niet altijd dat dezelfde dag de zending ook werkelijk weg gaat. Dat kan later zijn, afhankelijk van eventueel al gemaakte afspraken hierover. Wilt u informatie over de zending: meldt u zich bij ons. Let op: het is NIET mogelijk te zeggen hoe laat de zending bij u aankomt! Als u uw mobiele nummer heeft gegeven zal de vervoerder ongeveer 1 uur voor aankomst u een sms sturen. dat hij er aan komt.

5. De zending gaat naar andere landen binnen de EU: de overkomstduur varieert (onder andere met de afstand) tussen 2 en 5 werkdagen. Het is meestal niet mogelijk een exacte dag van aflevering te garanderen. Wilt u informatie over uw zending: deze is te krijgen via ons.

Belangrijk: als een zending niet goed wordt afgeleverd, te laat wordt afgeleverd of beschadigd wordt afgeleverd: zet uw klacht direct op de vrachtbrief! Zonder dat kan nooit de vervoerder aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade en wij ook niet.

Neem kennis van de 
Statiegeldregeling